De pups die bij ons geboren worden hebben ouders met goede gezondheidsuitslagen. Dit is eenvoudig te controleren op de website van de Raad van Beheer. Ze zijn officieel gecontroleerd op heupen, ellebogen en ogen en er zijn er meerdere DNA testen gedaan. De pups krijgen een stamboom, een DNA certificaat en een officieel dierenpaspoort. Ze worden regelmatig ontwormd en krijgen met 6 weken hun eerste vaccinatie. We dragen zorg voor een goede socialisatie 

We bieden de gelegenheid om het nest regelmatig te bezoeken en pupkopers worden op de hoogte gehouden d.m.v. foto’s en filmpjes. 

We beantwoorden graag vragen tijdens de eerste weken maar ook als de pup al bij de nieuwe familie in huis is.

De verdeling van de pups gaat in overleg, een belangrijk hulpmiddel hierbij is de puppytest die wij laten doen als de pups 7 weken zijn. Hiermee krijgen we een nog betere indruk welke karaktereigenschappen de pups hebben. We proberen op deze manier de beste combi te maken tussen pup en nieuwe eigenaar.

We maken pas een wachtlijst als er puppy’s op komst zijn. Wat je kunt doen is zo nu en dan een mailtje sturen en aangeven dat je (nog steeds) interesse hebt. Dan blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en weet ik dat je nog op zoek bent.

Categorieën: Puppy's